Bliv madinspirator på nettet

Har du lyst til at tjene penge online? Så er der mange muligheder at forfølge, og en af dem er at blive madblogger, eller madsinspirator om du vil, som er en god betegnelse for én, der gerne vil hjælpe andre med at lave sjovere, lækrere og ikke mindst sundere mad.

Som influencer eller blogger på nettet kan du markere dig, så forskellige firmaer finder det interessant at samarbejde med dig. Mange influencere har en god forretning gennem sådanne samarbejdsrelationer.

Hvad skal frokosten byde på?

Et emne, som altid interesserer danskerne, er at finde inspiration til den daglige frokost, der ellers hurtigt kan komme til at køre i en bestemt trummerum. Du kan inspirere andre med lækkert smørrebrød, eller for eksempel bruge WaSa knækbrød med chiafrø som ny basis i lækre madder med grønt pålæg, oste og hvad du ellers kan finde på.

Danmark har rigtig mange influencere, som blogger om mad, men er du kreativ og dygtig, kan du hurtigt komme til at tjene penge på det. De dygtigste arbejder på tværs af kanalerne, så de både arbejder med de sociale medier og for eksempel også laver opskrifter til nogle af de trykte madmagasiner, som udkommer herhjemme. Samarbejdet med firmaer kan også gå langt ud over sociale medier og for eksempel resultere i udvikling af opskrifter, indhold til brochurer og informationsmateriale, samt en masse andet.

Tjen penge online

mts_wordx