Start din egen blog om boligindretning

Går du rundt med en indretningsarkitekt i maven, og ønsker du at dele ud af din viden om emnet? Så anbefaler vi dig straks at etablere din egen blog på nettet, hvor du kan øse ud af din viden om boligindretning. Dermed kan du få afløb for alle dine kreative ideer, og samtidig kan du slå dit navn fast inden for nichen, og tjene penge på din blog.

Du kan for eksempel etablere samarbejder med firmaer om at benytte deres produkter. Det er en vigtig indtægtskilde for mange influencere som dig. Når du bliver kendt, kan du også få kunder, der vil benytte dig som stylist og indretningsarkitekt.

Tapet er in igen

Noget af det du kan arbejde med som element i dine indretningsforslag, er smukt og elegant tapet i forskellige farver, som du blandt andet kan finde hos Familietapeter.dk. Tapeter har en lang historie bag sig, og i de senere år er det igen blevet populært i boligindretningen. Med tapet i forskellige farver kan man skabe unikke rum med deres helt egen stil.

Det er ikke så ligetil både at blive en anerkendt influencer, og samtidig tjene gode penge på det. Er du dog flittig og vedholdende, så er der alligevel gode muligheder for at gøre en god forretning.

mts_wordx