Bliv seo skribent og tjen penge online

Drømmer du om at tjene penge online? Så kan du for eksempel blive seo skribent og skrive artikler, blogindlæg, produktbeskrivelser og markedsføringsmateriale til forskellige firmaer som https://kidsbrandstore.dk/ eller små webshops.

Branding og synlighed online

For firmaer der gerne vil være synlige online, er det meget vigtigt med gode unika tekster, som kan sælge produkter eller ydelser. Google fanger disse unika tekster og sørger for, at linket til firmaets hjemmeside kommer højt op at ligge blandt søgeresultaterne. Undersøgelser viser, at brugerne kun klikker på links på de første par sider, så det er utrolig vigtigt, at firmaet er repræsenteret med unik og relevant seo, som kan bringe firmaet helt i front foran konkurrenterne. Det er vigtigt, at firmaet kan forklare sine kunder, hvorfor de skal vælge at handle her og ikke hos konkurrenten, og firmaer kan forvente, at kunderne gerne vil interagere med dem både på hjemmesiden og på Facebook og Instagram, såfremt firmaet har en konto dér. En digital tilstedeværelse øger trafikken på hjemmesiden og vil ofte få salget til at vokse som følge deraf.

Nye, spændende arbejdsområder

Som seo skribent vil du komme til at skrive tekster til virksomheder og webshops om alt fra møbler til børnetøj eller erstatning ved flyforsinkelse. Det kan være spændende at sætte sig ind i nye arbejdsområder, og du får masser af viden, som du kan bruge i dit arbejde, eller hvis du planlægger at mødes til en hyggeaften med familie eller venner for at spille Trivial Persuit og vinde. Du kan f.eks. også skrive anmeldelser af forskellige virksomheders produkter og linke til virksomhdernes hjemmesider. Anmeldelserne vil så fungere som backlinks, dvs. de øger synlighden og troværdigheden omkring et firma (hvis de altså er positive), hvilket også er med til at bringe firmaets hjemmeside højt op i Googles søgeresultater.

Selvstændig eller tilknyttet bureau

Som seo skribent kan du enten arbejde selvstændigt med eget cvr-nummer, eller du kan været tilknyttet et seo-bureau, Er du alene om det, skal du selv skaffe kunderne, hvilket kan være lidt af en udfordring, og det kræver, at du er opsøgende. Du kan med fordel lave din egen fede hjemmeside, hvor du reklamerer for dine kvaliteter og erfaring som seo skribent.

Svingende indtægter og fleksible arbejdstider

Tør du starte dit eget firma, så kan du gå ind på Virk.dk og udfylde oplysningerne i kontaktformularen. Du får hurtigt svar og får tildelt et CVR-nummer, Såfremt opgaverne løses i Danmarks, skal du betale dansk skat af dine honorarer. Honoraret for de enkelte opgaver svinger meget, alt efter om du er skribent i eget firma, eller om du er tilknyttet et bureau, der får procenter for f.eks. at skaffe dig kunder. Har du mod på at arbejde som selvstændig, har du mulighed for en højere indtjening. Seo skribenter har stor indflydelse på deres egen arbejdstid, for de bestemmer selv hvor mange opgaver, de siger ja til. Mange skribenter arbejder på deltid og har fleksible arbejdstider. Arbejdet kan udføres overalt, hvor skribenten har adgang til en computer og en hurtig internetforbindelse, så de kan være online.

mts_wordx