Interesseret i mode? Tjen penge på det online!

Vidste du at du kan tjene penge på at blogge? Den er skam god nok, men inden du kommer for godt i gang, så husk på, at det kræver benhårdt arbejde rent faktisk at tjene mere end blot håndører. At opnå succes som blogger kræver nemlig tid og fokus. Noget af det du blandt andet skal have styr på, er hvad du vil blogge om. Her er det vigtigt at du finder en niche, og at du blogger om noget du rent faktisk brænder for. Er du f.eks. vild med mode? Så kunne det sagtens være det din kommende blog skulle handle om.

Lav en blog om festtøj

Emnet “festtøj” er en niche du med fordel kunne blogge om. Fordelen ved at blogge om et mindre emne som dette er, at der med stor sandsynlighed er færre der allerede har lavet blogs om emnet, og du kan derfor lettere komme til tops på Google.

På bloggen kan du blandt andet lave en artikelserie om flotte festkjoler, og på den måde inspirere dine læsere til hvilke de skal købe. På din blog kan du linke til det store og flotte udvalg hos webshoppen NA-KD, og på den måde kan du tjene penge hver gang dine læsere klikker sig videre til webshoppen via dit link, og efterfølgende køber én eller flere af kjolerne. Konceptet her kaldes også affiliate marketing, og det er en glimrende metode du kan benytte dig af, for at tjene penge på din modeblog.

Masser af emner at blogge om

Nogle vil måske mene, at det er begrænset hvor meget man egentlig kan blogge om et emne som “festtøj”. Der er dog rigeligt med emner at kaste sig over. Man skal blot tænke sig godt om. Du kan blandt andet skrive artikler om “uundværlige kjoler til nytårsfesten”, “det bedste tøj til konfirmationsfesten” og lignende. Kun fantasien sætter grænser.

Tjen også penge på reklamer

Til sidst er det værd at bemærke, at du også kan tjene penge via reklamer på din kommende blog. Blandt andet via Google AdSense, som er et af de mest brugte reklamenetværk. Benyt dig af de mange muligheder, og kom i gang med at blogge i dag.

mts_wordx