Tjen penge på en modeblog

Interesserer du dig for mode, så kan du lave din egen modeblog og tjene penge på det. Du kan skrive om modetøj til kvinder og mænd og lave en aftale med forskellige firmaer om, at de betaler dig for at have annoncer på din hjemmeside, eller for at du henviser dem per link. Det er det, man kalder affiliate marketing.

Tøjmodel og inspirator

Allerede for 10 år siden begyndte virksomheder at få øjnene op for, at det kan være lukrativt at samarbejde med en blogger, som har mange læsere. I dag er det et velkendt fænomen, at nogle bloggere er så store influencere, at både de selv og deres samarbejdspartnere tjener mange penge. Har du en modeblog, så kan du vælge selv at være tøjmodel, når du skal præsentere tøjet på din blog. Hvis du gerne vil ændre på dit udseende, som fx at få større barm, så kan du kontakte Motiva, hvor du kan få en brystoperation, så du bliver mere tilfreds med dit udseende. Mange kvinder og mænd går op i modetøj og vil gerne læse om nye kollektioner og trends inden for modetøj. Så har du en passion for dette, så kan du skrive om alt det spændende inden for mode på din blog. Du kan komme med inspiration til, hvor man finde de smukkeste kjoler, de flotteste sko, eller hvordan man får mest kvalitet for pengene.

Kombiner med skønhedsprodukter

Hvis du har overskud til at skrive om mere og andet end mode, så kan du fx kombinere det med at skrive om skønhedsprodukter. Der er mange, som søger tips, gode råd og inspiration til, hvordan de får et smukt hår og en velplejet hud. Du kan hente inspiration til, hvordan du kommer i gang med din blog hos Mascha Vang, som er en af de største influencere i Danmark. Hun skriver bl.a. om modetøj og skønhedsprodukter og har over 200.000 følgere.

mts_wordx